Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

Internetbetalning

Med internetbetalningar kan du sköta dina betalningar när det passar dig. Om du vill kan du lägga in betalningarna i förväg, eftersom du kan ange datum när betalningen ska utföras. En annan fördel med internetbetalningar är att du får en bra överblick då du har tillgång till historik. Här finns alla betalningar som du gjort i internetbanken de senaste 18 månaderna samlade.

  • Oberoende av bankens öppettider
  • Bra överblick
  • Betalningar kan ändras innan angivet betalningsdatum
  • Miljövänligt - inga papper

Så här fungerar Internetbetalning

I internetbanken lägger du upp ett register med dina betalningsmottagare, både dem du bara betalar till någon enstaka gång och dem du betalar till regelbundet. När du ska betala en räkning väljer du betalningsmottagare och konto för betalningen samt anger datum och OCR-nummer eller annat meddelande. Slutligen godkänner du dina betalningar.

Enkel koll på betalningar

När du betalar dina räkningar med internetbetalning kan du enkelt hålla koll på dina betalningar, både de som ska göras och de som är genomförda. Du kan se betalningar som ska betalas, betalningar som är på väg till mottagaren och betalningar som är genomförda. Alla betalningar sparas i internetbanken i 18 månader.

Så här skaffar du Internetbetalning

Om du redan är ansluten till Internetbanken kan du ansluta dig till internetbetalniong när du är inloggad. Har du inte internetbanken är du välkommen in till oss på banken för att ansluta dig.

Pris

Internetbanken: 0 kr
Internetbetalning: 175 kr/år

Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

Lekebergs Sparbanks logga