Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

Våra kort

Med ett kort har du alltid snabb tillgång till dina pengar och kan på ett enkelt sätt betala för dina inköp. Dessutom bidrar du till ett både säkrare och mer miljövänligt samhälle.

Med ett bankkort dras pengarna direkt från ditt konto och med ett Betal- och Kreditkort får du en månadsfaktura och kan bestämma om du vill betala hela beloppet på en gång eller om du vill dela upp det. Tänk på att det kan vara bra att ha två kort - speciellt om du ska ut och resa.

Bankkort MasterCard passar dig som vill använda kortet för att betala direkt i butik, på nätet och för att ta ut pengar i uttagsautomat eller i butik när du handlar.

Bankkort Maestro passar dig som vill använda kortet för att betala direkt i butik och för att ta ut pengar i uttagsautomat eller i butik när du handlar.

Vill du ha dina inköp på en faktura i slutet av månaden istället? Då ska du välja betal- och kreditkort MasterCard.

Kort på kort

Har du ett MasterCard eller Maestro kan du ansöka om Kort på kort. Det innebär att du kan designa ditt bankkort direkt i appen för privatpersoner och i appen för unga* med en favoritbild från mobilens fotoalbum eller ta ett nytt kort med mobilens kamera.

För att ditt barn ska kunna designa sitt bankkort i appen för unga krävs förmyndarnas godkännande.

*Pris 100 kr (inklusive moms) per godkänd bild.

Villkor för tjänsten

Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

Lekebergs Sparbanks logga