Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

Våra kort

Med kortet har du alltid snabb tillgång till dina pengar och kan på ett enkelt sätt betala för dina inköp. Dessutom bidrar du till ett både säkrare och mer miljövänligt samhälle.

Med ett bankkort dras pengarna direkt från kontot medan du med ett Betal- och Kreditkort får det hela på en månadsfaktura och kan bestämma om du vill betala hela beloppet på en gång eller dela upp det. Tänk på att det kan vara bra att ha två kort - speciellt om du ska ut och resa.

Bankkort MasterCard passar dig som använder kortet för att betala direkt i butiken, på nätet och för att ta ut pengar i uttagsautomaten eller i butiken när du handlar.

Bankkort Maestro passar dig som använder kortet för att betala direkt i butiken och för att ta ut pengar i uttagsautomaten eller i butiken när du handlar.

Behöver du en extra buffert? Behöver du en lättillgänglig kredit för oförutsedda utgifter? Vill du ha dina inköp på en faktura i slutet av månaden?

Kort på kort

Har du ett MasterCard eller Maestro kan du ansöka om Kort på kort. Det innebär att du kan designa ditt bankkort direkt i Mobilbanken och Mobilbanken ung* med en favoritbild från mobilens fotoalbum eller ta ett nytt kort med mobilens kamera.

För att ditt barn ska kunna designa sitt bankkort i Mobilbanken ung krävs förmyndarnas godkännande.

*Pris 100 kr/godkänd bild.

Villkor för tjänsten

Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

Lekebergs Sparbanks logga