Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

Kom igång med ditt sparande

Alla har vi drömmar och mål vi vill uppnå. Vill du spara till en semestervecka utomlands? Eller till den där bilen du alltid önskat dig? Eller varför inte till din pension? Målen är många och vad du väljer att spara till är helt upp till dig och dina prioriteringar. Dessa prioriteringar ligger också till grund för vilken typ av sparande som är lämpligt för just dig!

Spara till en buffert

Ett tips är att ha två månadslöner som buffert för oförutsedda utgifter. Du kan enkelt själv öppna ett sparkonto i internetbanken och starta ett månadssparande.

Läs mer om sparkonton

Pensionsspara

Börja tidigt att spara till pensionen, så får pengarna längre tid på sig att växa och möjligheterna till avkastning ökar. Sparar du dessutom varje månad sprider du riskerna över tid.

Börja pensionsspara

Spara till boende

Spara till kontantinsatsen i någon av våra fonder, gärna i ett investeringssparkonto (ISK) för att kunna göra fondbyten utan skattekonsekvenser.

Logga in direkt och börja spara till boende i ISK

Läs mer om ISK

Spara till din dröm

Drömresa, båt eller bröllop? Genom att spara regelbundet i fonder kan dina drömmar få liv fortare än du tror.

Läs mer om hur du månadssparar

Spara till barn

Ge ett barn en bra start på vuxenlivet och spara en summa varje månad. Du Kan själv styra över när, hur ofta och till vem pengarna ska betalas ut.

Läs mer om hur du sparar till barn

Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

Lekebergs Sparbanks logga