Hoppa till textinnehållet

Erbjudanden och tips för dig som företagare

- Hur startar man eget?

Ta betalt med kort.

Allt i ett paket. Just nu från 0,95% per transaktion. 

Gäller trådlös eller kassakopplad terminal och bankkort/kreditkort inom EU. Ordinarie pris från 1,25 % per transaktion. För terminalen betalar du fast pris 195 kr/mån. Bindningstid 36 månader. Erbjudandet gäller 9/3–9/6 2020.

Påverkar Covid-19 ditt företag?

Vi befinner oss just nu i en osäker tid som är tuff för många företagare. Hör av dig till oss så ser vi över din ekonomi och hur vi på banken kan hjälpa dig och ditt företag på bästa sätt.

 

Vi kan bland annat erbjuda amorteringslättnader som du kan läsa mer om här.

Man with earmuffs in linen factory - small business.

Följ oss sociala medier

På vårt Instagram- och Facebookkonto får du följa vardagen på banken och ta del av våra bästa tips om sevärdheter och aktiviter i Lekeberg. Vi informerar också om avvikande öppettider och andra nyheter så att du alltid ska ha koll på vad som händer.

 

 

Leasa en klimatsmart bil

Du får lägre ränta på ditt leasingavtal när du väljer en bil som släpper ut max 50 gram koldioxid per körd kilometer. Erbjudandet gäller de 250 första bilarna och som längst till och med 31 mars 2021.

Kom igång med din e-handel!

Med e-handelspaketet får du en modern webbshop och flexibel betallösning. Prova i 6 månader utan månadsavgift!

* Få de första 6 månaderna utan månadsavgift, värde 5 370kr. Bindningstid 12 månader. Erbjudandet är i samarbete med Swedbank Pay och gäller tillsvidare.