Som Privatrådgivare krävs att du är förtroendeingivande samt intresserad av att utveckla och behålla långsiktiga kundrelationer. Du hanterar kundens hela engagemang – spara, låna, betala samt pensions- och försäkringslösningar.

Som person har du lätt att skapa relationer med både kunder och medarbetare. Du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är intresserad av ekonomi och nyfiken på teknikens utveckling.

Hos oss får du chansen att utveckla dig själv och samtidigt vara en del av dina kollegors framsteg. Vår framgång bygger på att vi ställer upp för varandra – varje dag.

Du har erfarenhet av arbete inom bank och försäkring. SwedSec:s licenser är en merit.

Enda banken med huvudkontor i Närke

Lekebergs Sparbank grundades 1903. Banken har idag en affärsvolym på 7,5 miljarder kronor, god lönsamhet och en mycket stark ställning inom vårt verksamhetsområde.

Vi är en sammanhållande länk i bygden och vi stödjer dess människor och deras individuella behov av att förstå, förenkla och utveckla sin ekonomi. Vår målsättning är att fortsätta vår framgångsrika utveckling som en självständig sparbank.

I dagsläget är vi 20 medarbetare, som alla har ambitionen att skapa en nära relation till våra kunder samt ge dem förstklassig service.

Har du frågor

Kontakta Privatmarknadschef Lars Bolminger, telefon 072- 500 06 56 eller Vice VD Agneta Wiktorsson, telefon 070-291 28 45.
På vår hemsida www.lekebergssparbank.se/kontakt hittar du mer information, vilka vi är och hur du når oss.

Ansökan

Ansökan med CV och personligt brev skickas till Lars Bolminger:

Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2021.