Lekebergs Sparbank grundades 1903. Banken har idag en affärsvolym på drygt 9 miljarder kronor, god lönsamhet och en mycket stark ställning inom bankens verksamhetsområde. Banken är en sammanhållande länk i bygden och stödjer dess människor och deras individuella behov av att förstå, förenkla och utveckla sin ekonomi. Bankens målsättning är att fortsätta den framgångsrika utvecklingen som självständig sparbank.

I dagsläget har banken 22 medarbetare, som alla har ambitionen att skapa en nära relation till kunderna samt ge en förstklassig service.

Just nu har vi inte några lediga tjänster att söka, men vi letar ständigt efter nya potentiella medarbetare. 

Har du frågor och funderingar kan du vända dig till bankens Vice VD, Agneta Wiktorsson.

Välkommen att skicka in en intresseanmälan!

Behandling av personuppgifter
När du gör en ansökan/intresseanmälan samtycker du till att din information (såsom kontaktuppgifter, personligt brev och CV) administreras av banken.

Genom att samtycka till villkoren i denna text godkänner du att arbetsgivaren får samla in, behandla och använda dina uppgifter i syfte att behandla din ansökan. Uppgifterna du lämnar sparas högst i två år efter den senaste händelsen eller i nära anslutning till din begäran om radering.

För detaljerad information om bankens behandling av personuppgifter och dina rättigheter som registrerad läs mer på lekebergssparbank.se/gdpr.