Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Samhällsengagemang

Lekebergs Sparbank vill vara med och utveckla vår kommun med omnejd till en livskraftig region, där människor väljer att leva och verka i. Nedan kan du läsa lite mer om ett urval av våra olika samarbetsprojekt.

Utbildning

Arbetsmarknadskunskap

Genom att prata med ungdomar om jobb och framtid ur ett arbetsgivarperspektiv kan vi ge ungdomar större möjligheter i arbetslivet.

Ung Företagsamhet

Det krävs fler företag för att skapa nya jobb och långsiktig hållbarhet. Genom att samarbeta med Ung Företagsamhet utbildar vi unga i entreprenörskap och låter dem prova på livet som företagare.

Lyckoslanten

Lyckoslanten handlar om pengar, sparande och engagemang. Här finns många tips och råd för barn! Tidningen skickas fyra gånger per år till skolor, årskurs 4-6.

Näringsliv

Nätverket i Lekeberg

Tillsammans med Lekebergs kommun och Företagarna anordnar vi träffar för företagare.

Starta Eget

Funderar du på att starta eget, men inte riktigt vet hur du ska gå tillväga. Kom på våra träffar som vi anordnar tillsammans med Lekebergs kommun och Nyföretagarcentrum - där träffar du rådgivare och andra företagare och får hjälp att ta din idé till nästa nivå.

Nyföretagarcentrum

Nyföretagarcentrum erbjuder kostnadsfri, personlig och konfidentiell rådgivning till dig som funderar på att starta eget företag.